Actorul Florin Călinescu și-a depus marți candidatura la alegerile locale pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Verde

"Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei", a anunțat prim-vicepreședintele formațiunii, Cristian Soare, pe pagina sa de Facebook.

Soare a mai scris că el, ca viitor președinte al Consiliului Județean Ilfov, echipa sa de consilieri județeni și împreună cu Florin Călinescu primar "vom realiza Metropola Verde București-Ilfov".

Până acum, Gabriela Firea din partea PSD, Traian Băsescu din partea PMP, Călin Popescu Tăriceanu reprezentat de ALDE, Nicușor Dan susținut de PNL-USR-PLUS, Ioan Sîrbu din partea Pro România, Ilan Laufer din partea Platformei Social Liberală și Viorel Cataramă din partea Dreptei Liberale s-au înscris pentru fotoliul de primar general al Capitalei.