Premierul Ludovic Orban și membrii Guvernului au primit rezultatul celui de-al doilea test pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ.

În urma acestui rezultat negativ, premierul iese din izolarea de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. La fel vor vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare.

Pe 13 martie, premierul Orban a fost testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Acesta a intrat în izolare, după ce un senator PNL a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Urmare a ieșirii din izolare, premierul Ludovic Orban va participa la Palatul Cotroceni, de la ora 12:00, la o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. La reuniune iau parte și ministrul de interne, Marcel Vela, și ministrul sănătății, Victor Costache.

La final, președintele Klaus Iohannis va susține o declarație de presă.  

De la ora 14:00, președintele participă la o videoconferință cu managerii de spitale, alături de Ludovic Orban, Marcel Vela, Victor Costache, ministrul apărării, Nicolae Ciucă, și cel al transporturilor, Lucian Bode.

Senatorul PNL Vergil Chițac,testat pozitiv cu COVID-19/Orban intră în izolare/Alt liberal, suspect

Mai mult pe EurActiv »