Tudor Tim Ionescu, finul lui Călin Popescu-Tăriceanu, cunoscut sub numele de Tudy în presa tabloidă, a fost angajat consultant la Banca Națională a României (BNR), potrivit mai multor surse convergente consultate de Economedia.

Acesta este coleg cu Viorica Dăncilă. Tudy a ținut ani la rândul prima pagină a ziarelor de can-can, grație relației amoroase cu Oana Zăvoranu. 

Tudor Tim Ionescu a fost angajat la Cancelaria BNR, în departamentul sustenabilitate și economie verde, având funcția de „consultant strategie”, potrivit informațiilor obținute de Economedia. El a fost angajat în urmă cu o lună.

Tudor Tim Ionescu (36 de ani) a fost viceprimar al Bucureștiului din partea ALDE, dându-și demisia după numai patru zile. El a mai fost consilier general în Primăria Capitalei, în perioada 2016-2020.

După alegerile locale de anul trecut, el nu a mai prins un post în Primărie.De menționat că nașul lui Tudy Ionescu, conform articolelor de presă, ar fi Călin Popescu Tăriceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său, iar cei doi chiar ar fi făcut afaceri împreună, potrivit profilului făcut de HotNews.ro.

Citiți articolul integral pe Economedia.ro