Începând cu 10 iunie, Reprezentanța Comisiei Europene în România și echipa de la Spațiul Public European reiau proiecția filmelor europene care vor fi disponibile gratuit, online, ușor de accesat de pe orice dispozitiv.

Cele mai bune filme europene, regizate de autori cunoscuți și premiate în festivaluri internaționale, vor fi disponibile prin intermediul paginii de Facebook a Spațiului Public European, pe platforma TIFF Unlimited https://unlimited.tiff.ro.
 
„Joia de Film” are loc de două ori pe lună, prima proiecție fiind programată pe 10 iunie, ora 19:00. Fiecare film va fi disponibil până la ora 24:00, însoțit de o recomandare făcută de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).
 
Filmul de joi, 10 iunie, este o suprinzătoare comedie-neagră islandeză, „Under the tree/Copacul vrajbei noastre”. Producția regizată de Hafsteinn Gunnar Sigurðsson a câștigat marele premiu la Edda Awards din Islanda, 2017. A cucerit, în total, 16 premii și a obținut alte 12 nominalizări la festivaluri internaționale.