Directoarea Grădiniței Flipper din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, acuzată că a bătut trei copii, va fi cercetată sub control judiciar, după decizia de joi a magistraților de la Judecătoria Sectorului 5, soluția nefiind definitivă.

Magistrații nu au acceptat propunerea procurorilor de arestare preventivă a Ioanei Neagu, directoarea grădiniței Flipper, și au dispus cercetarea sub control judiciar, scrie News.ro.

Decizia nu este una definitivă și va putea fi contestată la Tribunalul București.

Secția 17 de Poliție din Capitală a deschis o anchetă privind-o pe directoarea Grădiniței Flipper, Ioana Neagu, după ce aceasta a fost acuzată de părinți că a bătut trei copii pe care îi avea în grijă, unul de șase ani și doi frați în vârstă de un an și 11 luni și, respectiv, de cinci ani, iar micuții au ajuns acasă cu vânătăi.

Potrivit unui comunicat de miercuri al Poliției Capitalei, au fost făcute două sesizări în acest caz, iar din datele și probele existente rezultă ”presupunerea rezonabilă” că directoarea ”a exercitat acte de violență asupra minorilor”.

În plus, la dosar sunt anexate și mai multe înregistrări video făcute de sistemul propriu al grădiniței, imagini difuzate intens în ultimele zile de televiziuni.