Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit din cauza leziunilor traumatice puternice. Acesta nu avea nicio boală care să-i pună viața în pericol sau care să cauzeze un infarct, după cum a declarat directorul Serviciului de Medicină Legală Ilfov.

„Dan Condrea a murit din cauza leziunilor traumatice puternice, cordul era normal, nu a existat nicio suferință să ne ducă cu gândul la un infarct sau altă boală care să-i pună viața în pericol”, a spus directorul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu, marți, pentru news.ro.

Conform news.ro, acesta a precizat că medicii legiști au terminat necropsia făcută luni și marți, iar rezultatele arată că Dan Condrea a murit din cauza leziunilor traumatice multiple suferite la cap, torace, abdomen și membre, după ce a intrat cu mașina într-un copac.

Directorul Serviciului de Medicină Legală Ilfov a mai precizat și că familia lui Dan Condrea ar urma să vină marți să ridice trupul neînsuflețit, după ce soția patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, a fost luni la SML Ilfov, pentru a-l identifica.

Primele date ale necropsiei vor fi trimise procurorilor, însă pentru raportul complet vor trebui așteptate rezultatele analizelor anatomo-patologice și toxicologice.

Cu toate acestea, din cauza faptului că anchetatorii au cerut și o analiză ADN, pentru a se stabili dacă bărbatul decedat în accidentul din județul Ilfov este într-adevăr Dan Condrea, se pare că familia nu poate ridica de la SML Ilfov trupul patronului Hexi Pharma, decât după ce poliția întocmește un proces-verbal de identificare a victimei.

Duminică seara, un bărbat a fost găsit mort după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit puternic de un copac. Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept dintre Buftea și Corbeanca. Pentru că era complet desfigurată, persoana găsită decedată a fost identificată după haine drept patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, de către soția acestuia, dar și după actele găsite în mașină și după autoturismul pe care îl conducea și care i-a aparținut tatălui lui Condrea.

La fața locului nu au fost găsite urme de frânare, astfel că este luată în calcul și ipoteza sinuciderii.