Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat duminică că nu renunță la susținerea lui Cristian Popescu Piedone, pentru că nu există nicio hotărâre definitivă care să spună că acesta ar trebui să plătească pentru anumite acțiuni.

„Am mers și ne-am întâlnit cu foarte multă lume. Ne-am amintit și noi de copilarie”, a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, întrebat dacă a avut o acțiune electorală sâmbătă, alături de Cristian Popescu Piedone, în Orășelul copiilor în cadrul căreia cei doi au apărut pictați pe față - Piedone ca Shrek, iar Sava ca Wolverine, scrie mediafax.ro.

Luni, copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că a aflat din presă despre colaborarea dintre Răzvan Sava și că alăturarea nefericită a celor doi s-a oprit.

„Nu i-ați mai văzut împreună și nici nu o să îi mai vedeți împreună”, a declarat Alina Gorghiu.

Duminică, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a fost din nou sursprins în compania fostului edil, Cristian Popescu Piedone.

Întrebat dacă își continuă campania pentru alegerile locale susținut de Piedone, în ciuda afirmațiilor Alinei Gorghiu, Sava a răspuns că nu poate renunța la susținerea unui alegător din sectorul 4.

„Ne-am întâlnit, fiind un sector relativ mic, inevitabil. Și dânsul își face campanie și noi, liberalii, ne facem campanie. Ne-am întâlnit în Parcul Tineretului acolo s-au întâlnit cele două grupuri și am mers împreună. Încă am susținerea dânsului. Nu pot să renunț la susținerea unui alegător din sectorul 4”, a afirmat Răzvan Sava.

Răzvan Sava a argumentat faptul că acceptă susținerea lui Cristian Popescu Piedone în contextul în care PNL a cerut demisia Guvernului Ponta după tragedia din Colectiv, spunând că nu există nicio hotărâre definitivă a instanței care să spună că Piedone ''trebuie să plătească pentru anumite acțiuni''.

„Este vreo hotărâre definitivă dată de instanță că Piedone trebuie să plătească pentru anumite acțiuni? Deocamdată Cristian Popescu Piedone este un locuitor al sectorului 4, un alegător din sectorul 4, întâmplător face parte dintr-un partid care nu are candidat la primăria sectorului 4”, a susținut liberalul.

Răzvan Sava este de părere că motivul pentru care Piedone îl susține pe el ar fi acela că întrunește toate cerințele pe care fostul edil vrea să le aibă un candidat.

„Este în opțiunea dansului să voteze cu unul dintre candidați, se pare că eu întrunesc toate punctele pe care dânsul le vede într-un candidat și atunci am susținerea dânsului. Nu știu să existe vreo hotărâre definitivă în ceea ce îl privește”, a mai adăugat Sava.