Dacă în ședința de miercuri a plenului reunit al Parlamentului prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară, spune liderul formațiunii, Marcel Ciolacu.

"Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară", a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Ciolacu se mai întreabă de ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR și cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe "doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani".

"Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi... ZERO lei pentru irigații", a mai scris acesta.

Marcel Ciolacu, despre întâlnirea privind PNRR: Este prea superficial. Reformele nu au fundament

Mai mult pe EurActiv »