Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, lasă să se înțeleagă faptul că a fost depășit un presupus calendar în ceea ce privește situația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

După celebrul strigăt „Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate!”, Codrin Ștefănescu pare că dezvăluie, fără intenție, un plan existent la partid legat de a rezolva situația Direcției Națională Anticorupție și a șefei, Laura Codruța Kovesi. 

 

„Nu am nicio așteptare clară, toată lumea așteaptă ceva să se întâmple, zic că am spus ce am avut de zis. Suntem în întârziere, nu s-au luat măsurile când trebuiau să fie luate, acum nu putem decât să sperăm că oamenii aceștia își fac datoria, cei care sunt în funcții de stat plătiți de noi, din bani publici, așa cum spune fișa postului”, a declarat miercuri Codrin Ștefănescu.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este așteptat joi să facă anunțul în ceea ce privește posibila propunere de revocare a Laurei Codruța Kovesi, după atacul inculpatului Vlad Cosma asupra DNA Ploiești.

Șefa DNA a ieșit la contraatac și a demontat unele acuzații aduse de fostul deputat Vlad Cosma.

Ulterior, și Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă în care a precizat că, în acest moment, nu există motive de revocare a Laurei Codruța Kovesi