Deputații de Cluj Cornel Itu și Horia Nasra, care au demisionat săptămâna trecută din PSD pentru a i se alătura lui Victor Ponta în Pro România, s-au reîntors în PSD.

Potrivit unor surse citate de actualdecluj.ro, indiferent de rezultatele moțiunii, Nasra și Itu vor fi oamenii de bază care au primit sarcina să restabilească ordinea în PSD Cluj.

Recent, Viorica Dăncilă l-a schimbat pe Horia Nasra de la șefia PSD Cluj și l-a numit pe Liviu Alexa, care s-a remarcat prin jigniri și amenințări.

Nasra scrie pe Facebook că PSD este partidul în care a crescut și în care și-a petrecut tinerețea, fiind de datoria sa să fie alături de colegi și prieteni.

"Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI", a scris Horia Nasra.

El mai susține că numirea lui Alexa la șefia PSD Cluj este o eroare, iar în locul lui poate veni cineva care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.


Cei doi deputați se numărau printre cei care susțineau moțiunea de cenzură, astfel că acum opoziția a pierdut două voturi.