Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus duminică, la ședința Consiliului Național, că nu se teme să pronunțe cuvintele amnistie și grațiere, iar Coaliția PSD-ALDE are "obligația să repare nedreptățile".

"De ce cuvintele amnistie sau grațiere reprezintă un fel de blasfemie? Când se vorbește în România de amnistie și grațiere e ca și cum am vorbi că avem vreo bombă atomică și ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva UE sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunț aceste cuvinte. ”Dacă cineva găsește alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acțiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nereptățile care s-au întâmplat în România, toate abuzurle din Justișie, altfel decât prin amnistie sau grațiere, va avea susținerea partidului. Dacă nu, nu mai exzitați. Nu știu când, nu știu cum, dar PSD-ALDE are și această obligație să repare nedreptățile. PSD-ALDE are si această obligație - să repare nedreptățile", a a afirmat duminică seara Liviu Dragnea, la Consiliul Național al PSD.

”Ca să nu-și mai taie venele cei din presa cu epoleți și toți ăia plătiți de Soroșică prin bitcoins, ați văzut că toate lucrurile ies la iveală până la urmă, domne' inventați ceva, găsiți o prevedere într-o decizie a CCR, o virgulă într-o decizie a Curții Constituționale, să spuneți: aceste două acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea și închidem subiectul. Ieșiți toți din această capcană în care ei personalizează toate aceste intenții ca și cum sunt date pentru mine", a mai spus Dragnea.