Liderul USR, Cătălin Drulă, ironizează ceea ce fac PSD și PNL cu candidaturile la Primăria Capitalei, afirmând că, de fapt, "noii candidați sunt tot ăia vechi".

"Aceasta este Proiectul Iohannis pentru România: dominația mediocrității și a nulităților urcate și menținute securistic în vârful partidelor”, declară Cătălin Drulă pe pagina lui de Facebook.  

Liderul USR critică faptul că mulți membri ai Guvernului au „absentat de la muncă nemotivat”, dar și că liderii coaliției PSD-PNL au dezbătut o zi întreagă asupra retragerii medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei. 

„Economia României gâfâie în timpul ăsta, antreprenorii nu știu cum să mai scoată cămașa cu noile taxe, inflația e cea mai mare din Europa, împrumuturile Ministerului Finanțelor sunt galopante. Corupția e ”larg răspândită”, spune raportul Departamentului de Stat al SUA”, a mai adăugat Drulă. 

Drulă ironizează eșecul PSD-PNL de a avea un canditat comun: „Se aude o întrebare din piepturile a milioane de români exasperați: se poate și altfel sau suntem condamnați <cu aștia>?”, a mai scris acesta pe contul său de Facebook.