Președintele Klaus Iohannis va participa la ședința de Guvern de miercuri, atunci când Executivul urmează să adopte proiectul "România Educată" sub forma unui Memorandum.

"Președintele Klaus Iohannis participă mâine (miercuri - n.r.) la ședința de Guvern, la ora 13:00. Tema este <România Educată>", a declarat Florin Cîțu.

+++

„În urma discuțiilor din aceste zile, au reieșit o serie de lucruri importante. În primul rând, coaliția de guvernare și-a exprimat susținerea pentru proiect și chiar săptămâna viitoare Guvernul României își va asuma, prin memorandum, țintele și obiectivele «României Educate», urmând să stabilească un plan clar de acțiune, cu responsabili și termene, pentru implementare”, a spus șeful statului, săptămâna trecută, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Anterior, președintele Klaus Iohannis a organizat mai multe runde de consultări pe tema proiectului „România Educată”, pe care l-a susținut încă de la începutul primului său mandat prezidențial. (Detalii)