Ministrul Mediului, Costel Alexe, i-a transmis primarului Capitalei că ar trebui să se mute în București, după ce Gabriela Firea i-a spus că ar trebui să se mute din oraș, dacă e deranjat de poluare.

”Doamna primar Firea, aveți cumva impresia că orașul București e proprietatea dumneavoastră? Îmi recomandați «să mă mut din București» dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar: Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare”, i-a transmis ministrul mediului primarului general al Capitalei.

Gabriela Firea i-a spus marți lui Costel Alexe că ar trebui să se mute din București, dacă nu-i convin condițiile.

”Bucureștiul e sufocat și are mai multe probleme decât înainte de mandatul dumneavoastră. Dar când vorbim de poluare mai bine lăsați capul jos, vă certați mai puțin și munciți mai mult pentru rezolvarea problemei. E vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile noastre.Cifrele nu mint: Poluarea din București e gravă și îi afectează pe locuitori. Nu mai bine lăsați dumneavoastră declarațiile bombastice și țâfnoase și vă apucați de treabă?”, i-a mai transmis ministrul politicianului PSD care mai dorește un mandat de primar al Bucureștiului.

Firea nu s-a lăsat și i-a dat o nouă replică ministrului liberal.