Norica Nicolai spune că președintele Klaus Iohannis "transformă România într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină normală, dar care trebuie să devină normală doar sub oblăduirea domniei sale".

”<<Doar împreună putem să construim România normală!>>. Așa a stabilit președintele Klaus Iohannis în discursul rostit ieri la Palatul Cotroceni. Până acum, a împărțit România în pesediști și nepesediști. Acum, văd că o transformă într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină ”normală”, dar numai sub oblăduirea domniei sale", a scris Norica Nicolai pe pagina sa de Facebook.


Ea spune că ieri am aflat de la Klaus Ioahnnis că trăim într-o țară anoarmală, dar el se autoexclude din categoria cetățenilor anormali și "se închipuie un nou Moise".

"Am aflat de la cel mai înalt nivel, deci, că trăim într-o țară anormală. Noroc cu dl.președinte, care se autoexclude, probabil, dintre cetățenii români afectați de anormalitate și se închipuie un nou Moise, care ne va purta prin deșert spre ”normalitate”. Altfel, cine știe câte decenii ne lua să ne vindecăm...Mă tot întrebam după discurs unde am mai întâlnit formula asta cu ”normalitatea”. Mi-am amintit: în ultimele zile, pe sutele de panouri gigantice care au împânzit țara cu afișele electorale ale dlui.președinte. (Bani grei, nu glumă)", a mai scris aceasta.

Nicolai crede că "un președinte care e îngrijorat că în România se fură, dar nu e deranjat să fure și el, de dragul unui nou mandat, fie și startul în competiție"