După ce a publicat o fotografie în care apar Liviu Dragnea, George Maior și Laura-Codruța Kovesi, Victor Ponta îl amenință pe liderul PSD cu alte poze.

”M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu/și m-am distrat și cu cei puși de Dragnea să spună că poza e falsă - ca să ne distrăm mai tare merg diseară de la ora 21 la B1 TV în direct să arăt poza în original ... și poate mai găsesc ????/ aștept de mâine să văd cine se luptă să vă demonstreze cu "pixelii” că nu e așa (că doar Dragnea de la Băsescu a învățat tot)! Dincolo de orice însă lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fățărnicie și perversitate fără precedent (cumpărând susținere cu funcții și bani publici) a mințit o țară întreagă de peste un an că se luptă cu Statul Paralel, cu Soroș, cu tot felul de invenții și bazaconii! Și în acest timp a distrus și furat țara, și-a cocoțat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul, Guvernul și PSD, a întors România de la drumul său european și de dezvoltare - după care a făcut o nuntă cu Marea Adunare Națională la care a primit "dar” 800.000 euro! Cine spune și acum că îl crede pe Dragnea înseamnă că este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuza naivității!”, a scris luni, pe Facebook, fostul premier.

Liviu Dragnea s-a dus duminică seara la Antena 3 pentru a răspunde acuzațiilor lansate în ultima vreme de Primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodată, el a reluat marota cu statul paralel. După emisiune, Victor Ponta a publicat o fotografie în care apar, într-o locuință, participând probabil la o petrecere, Liviu Dragnea, George Maior și Laura-Codruța Kovesi.