Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, la finașul Biroului Politic Național, că în perioada următoare va fă făcută o analiză a gradului de îndeplinire a programului de guvernare de către miniștri. Dragnea spune că nu s-a discutat despre așa ceva.

"În perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a împlinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activității pornind de la lucrurile realizate, lucrurile realizate în plus față de programul de guvernare și ce avem de realizat în perioada următoare", a spus Viorica Dăncilă.

Legat de activitatea ministrului Justiției, premierul nu a vrut să comenteze nimic, dar a precizat că până acum nu a văzut textul niciunei Ordonanțe de urgență promise de Tudorel Toader.

Cu toate că a participat la aceeași ședință, Liviu Dragnea spune că nu s-a vorbit despre nicio evaluare a miniștrilor, ci despre faptul că membrii Executivului trebuie să transmită public realizările programului de guvernare.

"Nu s-a vorbit, adică eu nu am auzit să să vorbească despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noștri, dar și a mea este foarte simplă: miniștrii să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a promova acestei realități și adevăruri în opinia publică", a punctat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai afirmat că nu e vorba despre nicio remaniere guvernamentală și a reiterat că Tudorel Toader are la dispoziție două săptămâni să prezinte proiectele de OUG pentru justiție.