Marian Oprișan, susținut de PSD pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Vrancea, a transmis un mesaj de adio după ce a pierdut în fața candidatului PNL și USR PLUS.

"Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat", a scris Marian Oprișan pe pagina lui de Facebook.

Oprișan susține că are "sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră".

Citește și: Marian Oprișan explică de ce mama sa deține toată averea familiei: ”Mama mea sunt eu”

"Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră. Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.  Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!", a încheiat acesta mesajul.

Citește și: Oprișan: Dacă Dragnea iubește PSD, trebuie să plece/ Luxul și prostia se plătesc, Dragnea e istorie

Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.