Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză că la Ministerul Sănătății vin tot felul de "pseudomasoni" care prezintă tratamente pentru coronavirus.

"Au început să vină pe la minister niște persoane care prezintă tot felul de roboți cu raze ultraviolete ca în cazul gripei aviare, folosindu-se de acest moment de criză, tot felul de speculații, de pseudomasoni care își arată insignele. Ministerul Sănătății să oprească de la poartă aceste persoane care au venit și prezină aparatură de sute de mii de euro și propun în pliante sursa de finanțare din fondul de rezervă", a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Deputatul a continuat prin a afirma că: În același timp, ne vin mesaje și sesizări alarmante din partea unor bolnavi cronici din București și din zonele limitrofe care se plâag că așa-zisa locație secretă pe care a amenajat-o doama Firea împreună cu DPS București și a fost transmisă în presă cumva pe surse este foate apropiată de un loc foarte aglomerat din București. 

Ungureanu a mai adăugat că locația din București este într-o zonă superaglomeată, în apropierea unor blocuri și a unui hipermarket, iar doi oameni ținuți în carantină în acea clădire sunt "îngrijiți de unii pacienți cu insufciență renală cronică care au sistemul imunitar deprimat și care sunt într-un mare risc".