Caloriferul electric și boilerul electric sunt soluțiile recomandate de directorul Termoenergetica numeroșilor bucureșteni care stau deja în frig, iar unii nu au nici apă caldă să se spele.

"Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă și căldură. Pentru spălat există soluția de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii”, a spus șeful Termoenergetica, Claudiu Crețu, la Antena 3.

El susține că și-a pus un boiler electric din cauza avariilor frecvente din București.

"Eu am pus un calorifer electric în priză", a continuat directorul Termoenergetica, vorbind despre perioada în care nu a avut căldură.

"Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câțiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanțare pentru acest sistem”, a mai spus Crețu.

Este o "nemernicie, eu aș fi fost linșată dacă spuneam așa ceva", a replicat fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea.

Absolvent de Teologie și al Academiei de Poliție, Claudiu Crețu e membru al PNL Sector 1. El a fost numit în funcție în iunie anul acesta.

Firea e cea care l-a propus, în august 2016, pe Crețu în Consiliul de Administrație al RADET (actuala Termoenergetica).