Din 69 de companii inscrise in competitie, juriul Romanian Public Relations Award 2006 a nominalizat, anul acesta, 21 de companii pentru categoriile campanii comerciale si campanii non-comerciale.

"A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale sau publicului tinta ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania", a spus Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA, la conferinta de presa organizata cu ocazia nominalizarilor.

Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International si membra a juriului, a adaugat: "Romanian PR Award a reprezentat, de la prima editie, un proiect ambitios: acela de a face PR pentru PR, intr-o tara in care aceasta profesie asteapta inca recunoasterea mediului de afaceri. Astazi, evenimentul dedicat PR-ului romanesc a devenit o intalnire anuala de maxima importanta in agenda profesionistilor din domeniu”.

Numarul companiilor inscrise la categoria persoane juridice a crescut cu 51 % fata de editia precedenta.

Competitia Romanian PR Award premiaza in fiecare an studentii interesati de excelenta in comunicare prin intermediul sectiunii Students Award, dedicata viitorilor specialisti in Relatii Publice. Anul acesta, pentru studentii finalisti vor fi asigurate 37 de stagii de practica in importante agentii de profil.

In plus, participantii beneficiaza si de un training gratuit oferit de agentia Achelis & Partner Public Relations, principalul furnizor de cursuri de specialitate de pe piata romaneasca.

In perioada 6-9 Noiembrie 2006 se desfasoara la Athénée Palace Hilton cea de-a patra editie a Saptamanii PR-ului Romanesc. Ea debuteaza cu Congresul International (6-7 noiembrie), unde invitati straini, alaturi de manageri de top si de profesionisti romani, vor dezbate tematici precum: managementul reputatiei, sustenabilitate si responsabilitate sociala, valoarea adaugata prin PR, etica in PR si modalitati de evaluare a activitatilor de comunicare.

Festivitatea de decernare a premiilor pentru castigatorii Romanian PR Award 2006 va avea loc in seara zilei de 6 noiembrie la Athenee Palace Hilton.

[EurActiv.ro]