Partidul Național Liberal a demarat sâmbătă, la ora 11:00, în Piața Universității, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, la eveniment fiind prezent și șeful statului.

UPDATE

”Sper să vină cât mai mulți români și să semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal din partea românilor. Eu vreau să continuăm împreună și cred că este important în acest moment să subliniez împreună, fiindcă împreună trebuie să resetăm, să reconfigurăm statul român”, a declarat Klaus Iohannis, adăugând că PSD a dus România ”aproape de eșec”.

”Este clar: așa nu se mai poate. Trebuie să reconstruim aproape tot. Suntem dispuși, sunt dispus, știu cum trebuie să facem și sunt convins că, după alegerile parlamentare, fie ele la termen sau chiar anticipate, voi coagula o echipă puternică, din PNL, din alte partide de opoziție, cu care să începem să facem România normală, să facem România bine”, a mai spus președintele Iohannis.

+++

”Partidul Național Liberal demarează sâmbătă, 10 august a.c., la ora 11:00, în Piața Universității, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. În Piața Universității vor fi prezenți și vor susține declarații de presă președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, președintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, precum și președinții filialelor de sector ale PNL", se arată într-un comunicat al PNL.