Programul de finantare pentru cercetare Horizon 2020, prezentat in premiera in Romania. Posibilitati numeroase de a obtine finantare pentru ONG-uri, companii sau institutii publice, pentru proiecte din zona de cercetare, cu sau fara parteneri transnationali, in domenii precum industrie, transport, mediu, socio-economie, socio-politic, toate acestea vor fi prezentate de Orban Biris European Consultants si EurActiv.ro, pe 25 februarie 2014, la cel de-al treilea seminar specializat din seria "Profesionistii Fondurilor Europene". Participantii vor beneficia de expertiza si experienta unica de fost Comisar European aduse de speakerul principal: Leonard Orban.

  • Programul Horizon 2020 a fost lansat in decembrie 2013, de catre Comisia Europeana.
  • Primele linii de finantare pentru cercetare si inovare sunt deja deschise.
  • 7,8 miliarde de euro disponibile in 2014 la nivelul UE
  • Focus: tineri cercetatori, sectoare industriale inovatoare, provocari societale

Fostul Comisar European Leonard Orban va prezenta, intr-un seminar profesional, in cadru restrans, marti, 25 februarie, la Bucuresti, principalele aspecte utile pentru cei interesati ale acestor posibilitati de finantare.

In plus, participantii la seminar vor beneficia de informatii direct de la beneficiari ai programelor anterioare similare, precum Programul Cadru 7 al Comisiei Europene.

- Prezentare Seminar 

- Detalii aici