24 de persoane angajate ale FAN Courier pe poziția de manipulant marfă în depozitul din Ștefănești au fost confirmate cu COVID-19.

Majoritatea angajaților testați pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor și toți contacții direcți ai acestora au fost izolați și au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, a precizat marți Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.

El a mai explicat că echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome și nu interacționează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Prin urmare, activitatea companiei se desfășoară la parametri normali.

+++

Un militar al Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab” din Craiova a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Alți doi militari care au simptome așteaptă rezultatele testelor.

Militarul din cadrul batalionului a fost confirmat pozitiv vineri, 5 iunie, și internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Craiova, precizează Ministerul Apărării Naționale.