Un angajat al Ministerului Sănătății a fost testat pozitiv și este internat în Constanța. Ministrul Nelu Tătaru a fost și el testat pentru COVID-19, iar rezultatul e ieșit negativ

„Ministerul Sănătății confirmă că directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța”, a anunțat instituția.

Oficialii au comunicat că s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți, iar în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție.

De asemenea, ministrului Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, se mai arată în comunicarea oficială.

Ulterior, Ministerul Sănătății a precizat că testul ministrului este negativ. „Șeful corpului de control al MS este în prezent asimptomatic și se află internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Menționăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru e negativ”, a anunțat Ministerul Sănătății.