"Ziua ACPR 2004" sub titlul "ACPR - Strategies and Business Implications" va fi organizata vineri 10 decembrie la Bruxelles.

Actiunea "ACPR - Strategies and Business Implications" va constitui o oportunitate pentru participanti sa inteleaga istoria, misiunea si obiectivele liantei Confederatiilor Patronale din Romania - ACPR, noul membru al UNICE, incepand cu 1 iulie 2004 si sa afle mai multe despre progresele inregistrate de ACPR in activitatea curenta la nivel national si international. Sprijinul acordat mediului de afaceri de catre bancile locale si exemple concrete in cazul Bancii Comerciale Romane vor fi prezentete cu acest prilej.

Din program trebuie mentionat mesajul de intampinare al ambasadorului Lazar Comanescu, seful misiunii Romaniei la UE, ca si cele ale presedintelui ACPR, Silviu Lucian Boghiu si secretarului general al UNICE, Philippe de Buck.

Initiativa ACPR a fost anuntata in sedinta Presedintilor UNICE. Invitatia si Programul acestei actiuni au fost distribuite tuturor delegatilor permanenti participanti la intalnirea de la Haga.

Sunt invitati delegatii permanenti si reprezentanti ai confederatiilor patronale europene membri ale UNICE, reprezentanti ai industriei, specialisti din economie si media.

Sursa: ACPR

Linkuri:

- Alianta Confederatiilor Patronale din Romania
- UNICE