Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești-Brașov, cu toate că șoseaua de mare viteză încă nu există.

CNAIR spune că pe site-ul ploiesti-brasov.ro se pot găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta.

În secțiunea „Despre proiect - Stadiul la zi” se află detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum.

La secțiunea „Despre proiect - Soluții pe termen scurt” se regăsesc informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei.

În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov.

Reamintim că, pe 11 februarie, CNAIR a desemnat câștigătorul pentru completarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate și elaborarea Proiectului Tehnic pentru tronsonul de autostradă Ploiești – Brașov, pe 2 martie a avut loc o ședința pregătitoare pentru demararea proiectului, iar pe 11 martie s-a dat ordinul de începere pentru elaborarea studiului necesar proiectului tehnic al autostrăzii.