Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Ciolacu, îl somează pe șeful PSD, Marcel Ciolacu, "să oprească terorismul economic", afirmând că derapajele social-democraților pot duce la pierderea a cel puțin 13 miliarde de euro din fonduri UE.

"Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globala forțează creșterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României.  Comisia Europeana, agențiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenție la Romania în acest moment.  Derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puțin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania și la scăderea ratingului de țară ceea ce ar însemna colaps economic", a transmis Florin Cîțu printr-un text postat pe Facebook.

Ministrul susține că până la alegerile din 6 decembrie mai sunt doua ședințe ECOFIN în care România poate să piardă fonduri UE.

"În același timp FOARTE IMPORTANT, până la alegerile din 6 decembrie TOATE cele 3 agenții de rating publică evaluări ale rating-ului de țară pentru Romania. Am reușit prin transparență și discuții lunare să arătam agențiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanțele României. Dar, și aici agențiile au dreptate, cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României dominat de populiști iresponsabili?", se întreabă Cîțu.

El își continuă mesajul prin a transmite că ste iemportant să știe toți romanii că "PSD aruncă Romania în haos economic pentru a mai căștiga câteva voturi" și "nciun om politic nu are dreptul să condamne Romania la sărăcie, hiper-inflație și dobânzi astronomice doar pentru a mai căștiga câteva voturi".