Digi Communications oferă investitorilor posibilitatea de a-și retrage ordinele până mâine la ora 17.00, ca efect al anchetei DNA în cazul RCS&RDS - Mitică Dragomir.

Investitorii de retail pentru oferta pe bursă a Digi își pot retrage ordinele până mâine la ora 17.00, în baza unui amendament avizat de ASF la prospectul ofertei Digi Communications. La închiderea sesiunii de tranzacționare de ieri erau cumulate, pe tranșa investitorilor individuali, ordine însumând 4,27 miliarde lei (939,14 milioane euro), scrie Profit.ro.

Potrivit amendamentului, investitorii își pot retrage subscrierile în cazul în care au fost influențați de știrile noi legate de demararea unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) într-un caz în care este implicat operatorul telecom RCS&RDS, deținut de Digi.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este cercetat sub control judiciar pentru că ar fi luat mită 3,1 milioane de euro de la fostul administrator al RCS&RDS Ioan Bendei, în schimbul cedării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I în sezoanele din 2008 până în 2011.