A 11-a ediție a conferinței How to Web a adus împreună oameni din ecosistemul antreprenoriatului și inovării. Zeci de experți globali de la companii precum UiPath, Google, Bitdefender, Product Culture sau Pendo.io au urcat pe scenele conferinței.

Cea de-a patra scenă a evenimentului a fost dedicată startup-urilor, care au avut ocazia să își prezinte produsele și soluțiile inovative.

Spotlight, competiția dedicată startup-urilor early-stage, a reunit 23 de startup-uri din Europa care s-au duelat pentru premiul-investiție de 465.000 de euro: Eyelet (SaaS), Hyperjob (tool pentru conceperea de anunțuri de angajare), Synaptiq (soluții AI pentru servicii medicale), Fagura, Avo Cool, GuidefAI, Braight Technologies, Directimo (platformă pentru imobiliare), INKI.TECH (închiriere de dispozitive electronice pentru companii), Licenseware (soluție de administrare a licențelor software), MediNav, Getpin, Bloomcoding (școală de programare), Beesers, SOLO Fintech (aplicație pentru administrarea PFA-urilor), Adapta Robotics & Engineering, Proofminder, Avokaado, InRento, Holoma, Hyperhuman, INPUT SOFT și Gorilla Link.

După sesiuni intense de prezentare pe scenă și jurizare, câștigătorul premiului de 465.000 de euro a fost startup-ul Braight Technologies din Polonia, cu o soluție avansată de behaviour analysis, care ajută afacerile să își înțeleagă mai bine clienții.

Inițiat în 2009, din dorința de a oferi acces la oportunități de învățare și networking pentru comunitatea profesioniștilor din tehnologie și antreprenoriat, How to Web a devenit unul dintre cele mai influente evenimente din estul Europei.