În susținerea campaniei de vaccinare, Loteria Română organizează campania "Te vaccinezi și câștigi", prin care oferă jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei.

"Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă", a declarat Sebastian-Iacob Moga, directorul general al Loteriei.

Campania "Te vaccinezi și câștigi" aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorți, care se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanți conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea campaniei promoționale "Te vaccinezi și câștigi", disponibil pe site-ul Loteriei Române.

În perioada 14-27 iunie inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii "Românii au noroc" din 4 iulie, transmisă de postul România TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi recompensați cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.