Regia Autonomă ”Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat transmite, vineri, că anterior semnării contractului cu Bog Art SRL, a executat în regie proprie lucrări la imobilul situat în Bulevardul Aviatorilor nr 86.

Lucrările au constat în desfaceri interioare și exteriore, dezafectări de instalații și evacuări de moloz și nu au necesitat acces la informații clasificate, transmite News.ro.

RA-APPS precizează că, urmare a informațiilor vehiculate în mass-media referitoare la lucrările care au fost executate la imobilul din Bulevardu Aviatorilor nr. 86, că anterior semnării contractului cu Bog Art SRL, a executat în regie proprie lucrări la imobilul situat în Bulevardul Aviatorilor.

Potrivit Regiei, lucrările au constat în desfaceri interioare și exteriore, dezafectări de instalații, precum și o serie de lucrări conexe de reparații punctuale și evacuări de material și moloz și nu au necesitat acces la informații clasificate.

Pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti, într-una dintre zonele exclusiviste ale Capitalei, a apărut un șantier învăluit într-o secretomanie totală. Vila de 1200 mp, cu subsol, parter și etaj, garaj și cabină de pază, a fost, până nu demult, sediu de partid, iar, de câteva luni, e transformată, în cel mai mare secret, în reședință pentru o singură familie, după cum scrie în autorizația de construire obținută de Recorder.