Din tavanul noii stații de metrou Eroilor 2, situată pe Magistrala M5, a început să curgă apă direct pe peron, potrivit unor imagini publicate de HotNews.ro.

"A fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute. Este vorba despre o conductă, dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă”, a spus directorul Metrorex, Gabriel Mocanu, pentru Libertatea.

Într-un comunicat de presă, Metrorex precizează că joi, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

"Precizăm că circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranța călătorilor.  Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată", mai transmite compania care administrează metroul bucureștean.

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie în prezența președintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban, dar și a mai multor oficialități.

Magistrala de metrou din Drumul Taberei va lega vestul Bucureștiului de centru, iar secțiunea Râul Doamnei-Eroilor va avea o lungime de 7 km, cu 10 noi stații și un depou. Primul termen avansat pentru metroul din Drumul Taberei a fost 2015.

Metroul din Drumul Taberei, inaugurat de un alai de oficialități și cu laude la adresa Guvernului

Mai mult pe EurActiv »