Mai mult de 2.600 de utilizatori s-au înscris pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri în primele 12 ore de la lansarea programului Start-Up Nation de finanțare a antreprenorilor.

Programul Start-Up Nation, lansat joi, își propune să finanțeze până la 10.000 de firme în 2017, oferind ajutoare nerambursabile de până la 200.000 de lei firmelor mici și mijlocii înființate după 30 ianuarie 2017, în anumite condiții. Înscrierile în program se fac pe site-ul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (www.aippimm.ro).

„15 iunie, ora 22.00 - primele 12 ore de înscrieri în Programul Start-Up Nation numără peste 2.600 de utilizatori activi și peste 634 de planuri de afaceri completate în aplicația online. Un ritm bun de înscrieri, dovadă că Programul este unul atractiv pentru viitorii antreprenori ai României!”, a scris, pe Facebook, Alexandru Petrescu, ministrul demisionar pentru mediul de afaceri.

Cea mai mare parte a miniștrilor din Guvernul condus de Sorin Grindeanu și-au depus demisiile joi. „Până se va publica în Monitorul Oficial decretul președintelui, de eliberare a mea din funcție, la propunerea prim-ministrului, rămân ministru în funcție”, a declarat Petrescu pentru StartupCafe.