Gigantul american Tesla se pregătește să își deschidă în curând un centru în România și deja este în căutare de angajați, scrie Adevarul.ro.

„Pentru că ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutăm să recrutăm un tehnician service care să se alăture noii noastre echipe din București”, arată compania în primul dintr-o serie de anunțuri de angajare similare publicate pe site, potrivit sursei citate.

Tesla caută momentan să angajeze cinci persoane în București, full-time: manager de magazin, consultant vânzări, manager de service și doi tehnicieni pentru service. Anunțurile au fost postate în data de 14 decembrie.

Tesla arată și ce așteaptă de la candidați: „Pentru a reuși la Tesla, trebuie să fii energic, foarte organizat și inteligent. Ar trebui să ai o pasiune pentru marcă și abilitatea de a-ți dezvolta abilitățile tehnice și de a te dezvolta într-un mediu de echipă”.

Compania mai transmite că așteaptă CV-uri exclusiv în engleză. Tesla nu are în prezent o reprezentanță în România, deși comenzile sunt disponibile pe piața noastră. În toamna anului trecut, Elon Musk, directorul general al Tesla, reitera că producătorul american de automobile electrice intenționează să-și extindă prezența pe majoritatea piețelor din Europa de Est, dar la începutul anului 2020.

În martie 2019, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila