EURACTIV.ro a proiectat o hartă a finanțărilor pentru inițiativele relevante din Educație. EURACTIV a împlinit anul acesta 15 ani de când e online .ro, iar Educația a fost printre secțiunile de start. Este momentul ca aceasta să devină interactivă.

Pe 22/7 este sărbătorită ziua aproximării π, numărul rebel care nu se lasă exprimat printr-un raport exact între două numere întregi.  

π are o valoare exactă, dar care nu se lasă descoperită în totalitate, la fel cum educția plantează în mințile copiilor, ale tinerilor semințe care nu se știe cum vom rodi; putem doar aproxima.

22/07 marcheză Ziua Aproximării π, soluția științei de a lucra cu această valoare, îmblânzirea numărului π.

Lansăm astăzi Harta inițiativelor relevante din educație, EDUMAP, o secțiune a platformei dedicate finanțărilor din educație, DGcademy.com.

Calculele sunt o constantă a matematicii, întrucât rezultatele contează.

La fel cum π este indispensabil în matematică, educația are nevoie, ca orice alt domeniu, de investiții. EDUMAP aduce pe platformă o componentă de vizualizare și sinteză care adună la un loc proiecte de succes, oportunități de finanțare, astfel încât acestea să fie ușor de identificat prin localizare, criterii de căutare, filtre. Proiectele de succes pot fi finalizate sau în curs de implementare. Îi invităm pe cei care doresc să își înscrie proiectul de succes pe platformă să acceseze secțiunea EDUMAP și să completeze câmpurile. Este necesară înregistrarea în prealabil. Un ghid de înregistrare a proiectelor în EDUMAP a fost creat în acest sens.

Harta EDUMAP este parte a proiectului DGcademy.com, finanțat prin Black Sea Trust, o inițiativă a German Marshall Fund. Proiectul a început în 7 ianuarie 2019 și are o durată de 12 luni.

Odată lansată online componenta EDUMAP a plaformei, beneficiarii de proiecte sunt invitați să se înregistreze pe platformă pentru a-și putea înregistra proiectul în platformă.

Ghid de utilizare

Creează cont prin Înregistrare în colțul din dreapta sus

Pasul 1: 

Pentru a adăuga un proiect, este necesar să fii înregistrat. Îți poți crea un cont, accesând butonul "Înregistrare" din colțul din dreapta sus.

Ghid de utilizare hartă interactivă proiecte educație EDUMAP

Mai mult pe EurActiv »