Programul de burse Reagan-Fascell al Fondului Național pentru susținerea Democrației oferă burse pe posturi de conducere timp cinci luni pentru activiștii pentru democrație, jurnaliști și oameni de știință din întreaga lume.

În timpul în care se vor afla în internship la Forumul Internațional pentru Studii Democratice, recrutații vor reflecta asupra experiențelor lor și vor lua în considerare lecțiile învățate, vor desfășura activități de cercetare independente, vor scrie, vor lua legătura cu colegii și omologii lor din Statele Unite și vor construi legături cu o rețea globală de avocați ai democrației.

Candidații eligibili, avocați democratici, jurnaliști, oameni de știință, și alții, sunt încurajați să aplice pentru o bursă până pe 1 noiembrie.
 
Programul Reagan-Fascell este destinat în primul rând sprijinirii practicienilor și a oamenilor de știință și dezvoltare, care aspiră la democrație.

Școlarii din democrațiile stabilite sunt, de asemenea, eligibili pentru a aplica.

Proiecte se pot concentra pe aspectele politice, sociale, economice, juridice și culturale ale dezvoltării democratice și pot include o serie de metodologii și abordări.

Bursierii lucreaza full-time pe proiectele lor și vor primi o plată lunară sub formă de bursă, asigurări de sănătate, asistență de călătorie și de sprijin în cercetare.

Programul nu finanțează formarea profesională, munca de teren, sau studenții care urmăresc să primească o diplomă. Este necesară o cunoaștere limbii engleze.

Mai multe detalii puteți găsi pe ned.org.