Ludovic Orban i-a cerut ministrului interimar al educației să fie organizate cursuri online pe durata în care școlile vor fi închise. Monica Anisie se gândește la un parteneriat cu TVR.

"Apelați la Autoritatea de digitalizare, apelați la furnizorii externi, pe mine mă interesează ca pe perioada suspendării cursurilor, măcar la materiile foarte importante, să avem capacitatea să se țină orele online", a declarat premierul interimar în ședința de guvern de marți seara.

Monica Anisie a replicat că a transmis deja o notă către toate unitățile de învățământ în acest. Anisie a vorbit de asemenea despre un parteneriat cu Televiziunea Română pentru filmarea cursurilor, relatează Agerpres.

"Astăzi am avut și o întâlnire pentru a stabili un parteneriat împreună cu Televiziunea Română. Începând de mâine vor începe de fapt filmările pentru aceste cursuri", a spus Anisie.

"Dumneavoastră vreți să le creșteți audiența la TVR? Copiii se uită pe online", a replicat Orban. Anisie a precizat că aceasta este doar una dintre variante.