Ambasada SUA, Consiliile Americane pentru Educație Internațională, Expert Forum și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei invită studenții care fac parte dintr-o asociație studențească și au între 20-27 de ani să se înscrie la Kennedy Academy.

Programul Kennedy Academy include subiecte legate de democrație, educație civică și participare activă în comunitate și va avea loc între 12-15 decembrie 2019. 

Acest program își propune să ofere unui număr de 20 de participanți șansa de a învăța despre leadership și implicare civică în sectorul ONG din România, de a-și îmbunătăți nivelul de comunicare în limba engleză și de a învăța despre valori democratice și civice.

Participarea la acest eveniment de gratuită.

Cei 20 de tineri vor fi selectați online.

În cadrul programului, studenții vor participa la ateliere de lucru și vizite instituționale.

Potrivit Ambasadei SUA în România, Kennedy Academy for Students este dedicat studenților vizionari și creativi, care vor să genereze schimbări tangibile în organizațiile din care fac parte. La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa de a împărtăși noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și de a-și pune în practică propriile idei.