Fundatia LEADERS organizeaza in perioada 26 - 30 Septembrie 2004 Programul de training "Share your experience... and go to great!" adresat tinerilor functionari publici.

"Share your experience... and go to great!" permite participantilor sa examineze ceea ce inseamna leadership, gandire strategica si negociere, precum si sa evalueze cunostintele pe care le detin in acest moment, dar si cele necesare pentru o performanta cat mai buna.

Profilul participantilor este reprezentat de functionari publici care indeplinesc urmatoarele criterii:
 - Au varsta cuprinsa intre 25-40 de ani;
 - Au cel putin doi ani experienta in administratia publica;
 - Sunt dispusi sa actioneze ca multiplicatori, cu alte cuvinte sa transmita mai departe cunostintele si aptitudinile dobandite in timpul programului;
 - Sunt dispusi sa coopereze in cadrul retelei si dupa terminarea acestui program, prin continuarea procesului de invatare in cadrul platformei virtuale;
 - Au cunostinte bune de limba engleza;
 - Pot participa pe intreaga perioada a programului si sunt  recomandati de catre institutiile pe care le reprezinta;

Cei 30 de participanti vor fi selectati in baza formularului de aplicare, ce se gaseste pe pagina www.leaders.ro/share, ultima zi fiind 30 august 2004. 19 dintre acestia vor fi functionari publici din Romania, iar 11 vor reprezenta tari precum Serbia, Grecia, Polonia, Cehia si altele. Important de mentionat este faptul ca nu exista o taxa de participare, cheltuielile fiind acoperite de organizatori. Candidatii urmeaza sa sustina financiar doar costurile deplasarii pana la Sibiu.

"Share your experience... and go to great!" este un program sustinut de Ambasada Britanica la Bucuresti, iar sesiunile de training sunt sustinute de Annabel Turnpie (Unitatea de Strategie a Premierului Marii Britanii), Simona Podgoreanu (Asebuss) si Sam si Noelle Leblanc (Peace Corps).

Rezultatul programului va fi o retea ai carei membri vor face schimb de experiente si informatii, vor invata unii de la ceilalti si de la expertii implicati in acest proces atat in programele ce vor urma, cat si online prin portalul dedicat  retelei (www.leaders.ro/portal)

"Share your experience... and go to great!"
26 - 30 Septembrie, Sibiu, Romania

Link:

www.leaders.ro/share