Parlamentarii din Comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale 2009 au obținut o întâlnire cu ministrul Justiției și Procurorul general. Gabriela Firea și-a mai ales un consilier personal: Garcea.

După o serie de declarații și comunicate contradictorii, ministrul Justiției și Procurorul general au dat publicității un comunicat comun în care anunță că au căzut de acord asupra unei întrevederi cu membrii Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Despre alegeri vorbim și la Primăria Capitalei, unde Gabriela Firea și-a ales un consilier personal celebru: Mugur Mihăescu, alias Garcea din Vacanța Mare. El se va ocupa de relația PMB cu Centrul Vechi, acolo unde Mihăescu are diverse afaceri.

Trimis în judecată, Marian Vanghelie vrea să scape de controlul judiciar, pentru că ar dori să se trateze în străinătate și nu în România. Suferința lui Vanghelie: un reflux alimentar care-i provoacă binecunoscuta tuse.

Uitând că acest lucru nu e posibil, ministrul de Externe e convins că România poate adera și mâine la Zona Euro. Cum guvernanții nu vor ca cei venituri mici să sufere în urma unei aderări la moneda unică, Teodor Meleșcanu avansează o nouă dată pentru aderare: 2022.

Recomandarea de lectură a redacției: Houston's Flood Is a Design Problem - The Atlantic.