Liviu Dragnea a venit cu noi precizări despre cei ce doreau să-l omoare, dar pare că se poticnește în declarații. Nici Tăriceanu nu pare să-i mai fie același partener de drum din campania electorală. Prefectul a dat cu subsemnatul la parchet.

Liderul PSD a încercat să clarifice povestea nemuritoare cu asasinii plătiți să-i facă felul, dar a reușit să-i bage în ceață chiar și pe cei de la televiziunile de casă. „Profesioniștii” străini cazați la un hotel de lux s-au transformat în cetățeni care îi adresau priviri urâte în public. Ba chiar și traficul din Capitală pare să-i fie dușman de moarte lui Liviu Dragnea.

Nici Victor Ponta nu a pierdut ocazia de a-l taxa pentru povestea cu asasinii plătiți. Acesta a spus că ori se droghează, ori minte de îngheață apele.

Dragnea a spus chiar că s-a cercetat tentativa de asasinat asupra sa, dar dosarul nu există, spun procurorii și serviciile secrete, după ce au scotocit prin toate parchetele.

Nici ALDE, al lui Tăriceanu, nu mai pare chiar trup și suflet alături de Dragnea. Într-un comunicat de presă, partidul ce asigură majoritatea în Parlament pentru PSD spune că ideea suspendării lui Iohannis nu e chiar atât de bună.

O altă declarație deplasată a venit de la deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, care a spus că protestatarii răniți care au făcut plângere la parchet după evenimentele violente din 10 august ar trebui sancționați.

Tot Bacalbașa a reușit să compare protestatarii cu teroriștii din gruparea Hamas, ceea ce a dus la indignarea Israelului.

Tot legat de protestul din 10 august, procurorii au audiat-o miercuri pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei. Ea a fost chemată ca martor. Nu știm ce a spus procurorilor, dar jurnaliștilor le-a spus că s-a respectat legea.

Agricultorii cer ca situația despăgubirilor pentru porcii uciși în focarele de pestă porcină să fie discutată urgent în Consiliul Suprem de Apărare a Țării. De la UE nu vor veni bani pentru acoperirea pagubelor. #AGRI

O întrebare de pe piața mediar: De ce revine Radio Europa Liberă în Bulgaria și România? Odată ce o țară este admisă în UE, Radio Europa Liberă își încetează emisia în acel stat. Acum, postul de radio finanțat de SUA renunță la acest principiu, întorcându-se în Bulgaria și România.

Recomandare de lectură: Jurnaliștii sunt obișnuiți să transmită informațiile prin telefon, internet. Dar ce se întâmplă când nu au voie cu telefonul la ei? Cursa jurnaliștilor după condamnarea lui Manafort în SUA.