După atacul asupra Justiției, PSD a găsit o nouă victimă: pensiile românilor.

Despre intenția PSD de a pune mâna pe banii din Pilonul II de pensii s-a vorbit încă de anul trecut, deși social-democrații au negat mereu. Printr-o ”eroare”, într-un document al Executivului apare o propunere a Comisiei de Prognoză privind suspendarea temporară a contribuțiilor.

 De ce ar fi nevoie de o suspendare a contribuțiilor n-a explicat nimeni. Deosebit de nervos, Liviu Dragnea a lansat acuzații și a amenințat jurnaliștii cu Codul penal pentru comunicarea de știri false, iar Viorica Dăncilă nu are date, așteptând analiza Ministerului Muncii.

Ca să mai distragă atenția de la haosul guvernării, Dragnea lansează acuzații și la adresa liderului PNL, care s-ar face vinovat de ”antisemitism instituțional”.

Intenția PSD de a pune pe butuci Pilonul II de pensii a făcut ca prima zi a vizitei comisarului european Corina Crețu în România să treacă destul de neobservată. Comisarul pentru Politici Regionale a reamintit însă cât de necesare sunt fondurile europene pentru România. #politicadecoeziune

Recomandarea de lectură a redacției: The Atlantic - Pompeo Declares Economic War on Iran