După ce a tras la poartă câteva mingi în curtea unui liceu, premierul s-a dus la Bruxelles să aducă banii din PNRR în țară, șefiile de la TVR și Radio au fost trimise acasă, iar STS pregătește terenul pentru certificatul verde.

După luni de negocieri și de împărțit funcții, Coaliția de guvernare a reușit demiterea șefilor de la TVR și de la Radioul public. Două instituții curtate de-a lungul timpului de toate partidele aflate la putere urmează să fie conduse de doi interimari.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a prezentat pe larg cum va funcționa pașaportul de vaccinare pentru călătorii în Uniunea Europeană.

Uciderea ursului Arthur continuă să fie un subiect controversat, astfel că ieri DNA a anunțat deschiderea unui dosar penal in rem.

DLAF a trimis DNA două sesizări în legătură cu ”presupuse fapte de natură penală” comise în cadrul proiectelor cu fonduri europene în care vicepremierul Dan Barna a fost expert. Vicepremierul spune că nu știe nimic despre vreun dosar pe numele său, dar va face un pas înapoi dacă se va porni urmărirea penală împotriva sa.

Premierul Florin Cîțu s-a dus la Bruxelles pentru a convinge Comisia Europeană să accepte finanțarea proiectelor cu care nu a fost până acum de acord în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Dacă dimineața trăgea la poartă cu mingea, seara, după cina de lucru pe care a avut-o cu șefa Comisiei Europene, Cîțu a comunicat întâlnirea în stilu-i caracteristic.

În replică pentru expulzarea unui diplomat rus de către București, Rusia a expulzat și ea un diplomat român.

Citește și:

București, Cluj-Napoca și Sibiu - fruntașe la numărul de persoane vaccinate

Primăria Capitalei cumpără 100 de tramvaie de la Astra Arad cu 200 mil. euro din bani europeni

Cîțu: Proiectele de infrastructură vor fi făcute exact în termenul asumat la început

Iohannis la "Justice Sword 21": Noi ne pregătim pentru apărare pe Flancul Estic

Russell Westbrook și incursiunea sa legendară către cele mai multe triple-double realizate în NBA

Recomandare de lectură: IFLScience - You Can Now Receive Your COVID-19 Vaccination At Dracula's Castle (And It's Perfectly Safe)