Ne aflăm în fața unei campanii electorale plină de populism, incompetență și prostie, dar pentru guvernanți asta pare formula prin care România "merită mai mult".

Spitalele Regionale promise de PSD par că le dau mai bătăi de cap acestora. Comisarul Corina Crețu spune că este nevoie de o anumită sumă pentru construcția lor, ministrul Sănătății spune că acea sumă este insuficientă, iar premierul nu a înțeles nimic și avansează cifre ireale. 

Celebrul slogan anti-PSD, lansat de un român stabilit în Suedia, atacă din nou! Avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh a declarat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară după ce a găsit la Tribunalul București o rețea de wi-fi cu denumirea "m...e PSD".

Vloggerul Mikey Hash a povestit într-un interviu pentru EurActiv România cât de important este să mergi la vot, sesizând și el faptul că haosul creat în ultimii 3 ani de actuala guvernare a trezit în generația tânără un interes mai mare pentru alegeri. #Time2Vote

Se spune că în țările calde este un loc special și oricine și-ar dori să meargă sau să stea acolo. Același lucru a fost valabil și pentru Radu Mazăre, dar asta până ieri. Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat că autoritățile din Madagascar au admis cererea de extrădare a fostului edil al Constanței. 

Liviu Dragnea lovește din nou. Nu în justiție, ci în lupta cu dublul standard. Fiind pe ultima sută de metri cu campania electorală pentru alegerile europarlamentare, șeful PSD a depus un proiect de lege pentru pedepsirea dublului standard. Rămâne de văzut ce se alege de inițiativă după 26 mai. 

Obedientul ministru al Internelor, Carmen Dan, cam invizibilă în spațiul public după evenimentele din 10 august, a ieșit acum la lumină și a anunțat că manifestanții anti-PSD de la mitingurile de campanie ar putea fi anchetați. Explicațiile puerile date de fosta secretară de școală generală se traduc prin faptul că orice e împotriva partidului, e împotriva României. 

Recomandare de lectură: Ce stă în spatele atacului hackerilor asupra WhatsApp - The Guardian.