România ete o țară magistral condusă, de lideri incoruptibili care au în vedere doar interesul public și ferirea poporului de abuzuri... Cum nu vii tu, Țepeș doamne!

România văzută de PSD-ALDE-UDMR este o țară corectă, în care doar o parte dintre autoritățile statului fac abuzuri - procurori, judecători, servicii secrete. În România celor de la PSD-ALDE-UDMR, corupția este doar o problemă minoră, care nu necesită o atenție specială, iar infractorii - aceia foarte puțini, care sunt - trebuie protejați cât mai mult de brațul legii, pentru că polițiștii, procurorii sau judecătorii le-ar putea știrbi din drepturi.

Astfel, de ce am avea nevoie de o lege privind faptele de corupție? Să o abrogăm! Oricum, doar DNA e de vină că am ajuns cea mai coruptă țară din UE! Mai bine, să avem grijă de interesele celor ce pot fi investigați, fără a ține cont de ce au de spus magistrații pentru că sigur sunt rău intenționați, și mulți dintre ai noștri ar putea avea de suferit. E vreunul la Cotroceni care ne contrazice și tot bate toba cu corupția? Nu-i nimic, îi mai luăm din atribuții, să rămână doar cu discursurile.

Nu, țara noastră e perfectă! Și doar birocrații aceia de la Bruxelles ne încurcă, cu insistența lor de a lupta cu corupția, care este aproape inexistentă.

Nu, mai bine să ne concentrăm pe lucrurile pozitive: UE ne dă bani pentru autostrăzi, pentru proiecte de cooperare la nivel regional, ba chiar și pentru inovare. #politicadecoeziune

Și, în definitiv, e cazul să revenim cu picioarele pe pământ și să ne amintim că politicienii mint. Se întâmplă și la case mai mari - recomandarea de lectură de astăzi este o analiză Washington Post asupra minciunilor lui Donald Trump.