"PNL a rămas autentic", consideră Klaus Iohannis. Alții ar spune că, dacă PNL ar mai fi trăit, ar fi aniversat 147 de ani de la naștere.

Premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat marți despre nevoia unei administrații mai "suple" și a răspuns că acum "nu există problema să discutăm despre o reformă" în administrația publică.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că PNL "a rămas același partid autentic, care nu și-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existență doctrina, crezul sau valorile".

Procurorul general interimar din R. Moldova, Dumitru Robu, a confirmat reținerea pentru 72 de ore a fostului președinte Igor Dodon

Uniunea Europeană propune prelungirea suspendării regulilor fiscale cu încă un an, din cauza efectelor asupra economiei europene a conflictului din Ucraina, dar analiștii se întreabă dacă nu cumva ar fi timpul de schimbări fundamentale.

Activitățile de zbor cu aeronavele MiG-21 LanceR din dotarea Forțelor Aeriene Române au fost reluate luni, pentru o perioadă de aproximativ un an, a anunțat Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Cancelarul german Olaf Scholz a criticat decizia președintelui rus Vladimir Putin de a continua „un război foarte brutal” în Ucraina, numind-o „o abordare imperialistă”.

Guvernul ungar, abia învestit, declară starea de urgență începând de la miezul nopții de marți spre miercuri, din cauza conflictului armat dintr-o țară vecină.

Compania de stat Transgaz a încheiat un acord cu Fondul de Investiții al Inițiativei celor Trei Mări (3SIIF) pentru colaborarea în domeniul infrastructurii și conectivității de gaze naturale din România.

Citește și:

"Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat acum două luni"

Polonia rupe acordurile cu Moscova și devine independentă de gazul rusesc

Presa turcă, supărată pe SUA

Tensiuni SUA-China pentru Taiwan

Prințul Charles, o nouă vizită în România

Studiu: Teama de inflație îi determină pe români să consume mai puțin

Comisia Europeană aprobă o schemă românească privind regenerarea pădurilor