PSD a decis să doarmă liniștit zilele următoare, astfel că a adoptat rapid modificările la Codurile penale și a decis aducerea aurului înapoi în țară. Iohannis a acceptat demisiile celor trei miniștri, semn că e loc de o vacanță pe perioada Paștelui.

Deputații au adoptat pe repede înainte modificările la Codurile penale, în ciuda faptului că acestea au fost și sunt criticate atât de opoziție și de președinte, cât și de asociațiile de magistrați și societatea civilă. Fără ajutorul UDMR, Coaliția nu ar fi reușit să le modifice, încă o dovadă că Uniunea Maghiarilor se poate înjosi întruna pentru mici promisiuni pe care i le face Dragnea.

Proiectul de lege inițiat de "patriotul" Liviu Dragnea, care prevede repatrierea rezervei de aur a BNR, a fost și el adoptat. Evident că, făcut pe genunchi, proiectul nu prevede nici cum va fi adus aurul din Londra, nici unde va fi depozitat și, cel mai important, motivul pentru care era necesară o astfel de măsură.

Episcopul Hușilor are o gândire demnă de secolele trecute, iar asta o dovedește prin afirmația potrivit căreia "totalitarismul progresiștilor" e "mai cumplit și mai groaznic pe termen lung decât totalitarismele secolului al XX-lea".

Revenind la secolul în care trăim, fostul președinte al AEP, actual candidat ALDE la europarlamentare, Daniel Barbu, este urmărit penal de DNA în același dosar în care Mircea Drăghici este acuzat că și-a băgat mână în subvențiile de stat oferite PSD.

Iohannis a acceptat demisiile ultimilor miniștri "remaniați" de PSD și a acceptat și propunerile de interimari. Înainte, președintele s-a văzut cu o delegație a Comisiei de la Veneția, pe agenda discuțiilor fiind, evident, legile justiției și Codurile penale.

Europarlamentarul Daniel Buda spune, plastic: "nu există viață în afara Uniunii Europene". Însă cetățenii din fiecare stat membru trebuie să caute oportunitățile și să le transforme în șansă. #Time2Vote

Recomandare de lectură  - Techcrunch ne spune de ce vrea CEO-ul Apple să lăsăm deoparte telefoanele.