Un exemplu de demnitate vine de la un ministru din Germania, un omolog critică Uniunea Europeană, iar premierul și șeful principalului partid de opoziție din România se vor așeza la aceeași masă.

Ministrul german de stat pentru Europa, Michael Roth, consideră că UE nu a fost suficient de fermă în susținerea statului de drept și și-a pierdut credibilitatea în fața statelor care nu-l respectă.

În ciuda faptului că miniștrii de externe ai Uniunii Europene au solicitat încetarea focului între Israel și gruparea islamistă palestiniană Hamas, nu s-a ajuns la un acord din cauza blocajului cauzat de Ungaria.

PSD vede în dorința statului de a vaccina copiii o posibilă discriminare a acestora pe viitor, în condițiile în care nu toți adolescenții vor fi imunizați. 

În timp ce la noi plagiatorii își continuă nestingheriți viața, unii chiar în funcții bănoase, un exemplu de cum trebuie tratată o astfel de problemă vine din Germania, unde, în contextul unui scandal declanșat de acuzațiile privind teza sa de doctorat, un ministru a demisionat. 

Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, două personaje care de-a lungul timpului și-au aruncat fel de fel de vorbe, urmează să se întâlnească astăzi pentru a discuta despre PNRR. Premierul n-a ratat ocazia să bage bățul prin gard și să scoată ochii PSD-ului că nu a fost deschis la dialog cu alte ocazii. 

Citește și:

Guvernul vrea desființarea Măsurii 3 și relocarea banilor în Măsura 2

BERD preia singurul port din Republica Moldova cu acces la Marea Neagră

Parlamentul European a aprobat noul program Erasmus+

Comisia Europeană a strâns 90 miliarde de euro pentru finanțarea împrumuturilor SURE

Recomandare de lectură: IFLScience - Obama: "There's Footage And Records Of Objects In The Skies That We Don't Know Exactly What They Are"