Pe ultima sută de metri din mandat, Gabriela Firea vrea din nou să "revoluționeze" traficul, Teodorovici plânge după Liviu Dragnea, iar DIICOT continuă să scoată la iveală ororile din Caracal.

După un mandat de primar general cu aproape nicio realizare, Gabriela Firea vrea să introducă o vinietă pentru șoferii care circulă în București. Măsura are rolul de a reduce efectele poluării, însă se lovește din start de o problemă: să presupunem că oamenii reduc depasările cu mașinile în oraș, dar transportul în comun este la pământ, metroul nu face față numărului mare de călători la primele ore ale dimineții și pistele pentru bicicliști lipsesc cu desăvârșire.

Eugen Teodorovici plânge după Liviu Dragnea, încarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, și îl compară pe acesta cu un copil care sparge lucruri prin casă. Morala în viziunea lui Teodorvici? Copilul nu trebuie dat afară din familie după ce a făcut o trăsnaie, ci trebuie educat.

DIICOT a anunțat că oasele găsite într-o pădure din Caracal nu aparțin Alexandrei Măceșanu, ci unei alte adolescente.

Protestele din Hong Kong escaladează, iar armata chineză a mobilizat blindate în apropierea frontierei cu Hong Kong. E posibil ca polițiști chinezi să acționeze alături de colegii din regiunea administrativă specială.

Autoritățile române dau asigurări că nivelul radiațiilor din România e în limite normale, după explozia unei rachete cu propulsie nucleară în Rusia.

Președintele unui ONG din Republica Moldova recunoaște că nu există vreo țară care să-i depășească la capitolul site-uri de știri false 

Noul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, îi acuză pe cei care se opun Brexit că sunt colaboratori cu Uniunea Europeană.

Recomandare de lectură: IFLScience - A fost creat "vaccinul" care să-i ajute pe oamenii alergici la pisici.